آدرس: اصفهان - منطقه صنعتی دولت آباد - خیابان بهارستان(46) - گروه صنعتی یوکار

آخرین نمودار انواع آسیاب قهوه

آخرین نمودار انواع آسیاب قهوه

آخرین نمودار و جدول آسیاب قهوه

آخرین جدول و نمودار اندازه آسیاب قهوه

اکثر افراد برای دم کردن قهوه خانگی قبل از شروع شکست می خورند. آنها ابتدا روی بهترین آسیاب قهوه که می توانند پیدا کنند سرمایه گذاری می کنند و اما با کمال تعجب می بینند که هنوز قهوه ای با طعم متوسط ​​دم می کنند. اما بدترین قسمت این ماجرا این است که: آنها نمی دانند چرا و چگونه این اتفاق می افتد و این مساله آنها را دیوانه می کند!

جالب است که فقط با یک ترفند کوچک می توانید این مشکل را برطرف کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید  تا از انجام این اشتباه رایج با آسیاب قهوه جلوگیری کنید و شروع به درست کردن قهوه با طعم عالی کنید!

آسیاب عالی برابر است با قهوه عالی

ستون فقرات قهوه عالی = آسیاب قهوه عالی

 ( 1 ). اهمیت آسیاب کردن را دست کم نگیرید:

آسیاب قهوه یک حلقه بسیار مهم در زنجیره است که از گیلاس قهوه تا یک اسپرسوی نفیس امتداد دارد.

ابتدا می‌خواهیم نگاهی گذرا به اندازه‌های مختلف آسیاب بیندازیم، اینکه چه زمانی باید از هر کدام استفاده کنید، و با چه تنظیماتی می‌توانید آن‌ها را با آسیاب قهوه خود به دست آورید. نیازی به گفتن نیست، شما باید بهترین آسیاب قهوه را متناسب با نیاز خود پیدا کنید.

نمودار آسیاب و رابطه بین پودر قهوه و قهوه بیش از حد یا کمتر از آن

آنچه می خواهید بخوانید دانش مهمی برای دم کردن قهوه است. داشتن بهترین دستگاه قطره چکان قهوه و بهترین دانه های قهوه در جهان، اگر عصاره گیری را درک نکنید، معنایی نخواهد داشت . زمان آن رسیده است که عصاره گیری قهوه را درک کنید و با انجام این کار، می توانید از استخراج کم و بیش از حد قهوه جلوگیری کنید.

در واقع دلیل اصلی استفاده از اندازه های مختلف آسیاب برای قهوه سازهای مختلف است.=

هدف شما از انتخاب اندازه آسیاب: عطر و طعم عالی را از قهوه خود استخراج کنید. خیلی کم است و شما آن را کم استخراج کرده اید، خیلی زیاد و بیش از حد آن را استخراج کرده اید.

آسیاب های بیش ازحد  درشت = زمانی است که شما طعم کافی را از قهوه آسیاب شده خود استخراج نکرده اید
آسیاب های بیش از حد  ریز =  این زمانی است که شما طعم بیش از حد از قهوه خود استخراج کرده اید – و این طعم بسیار زیاد و ناخوشایند می شود.

قهوه بد استخراج شده چه طعمی دارد؟

احتمالا قبلا طعم قهوه بد را چشیده اید. اغلب اوقات، قهوه بد استخراج شده با طعم هایی مانند:

ترش
اسیدی
و شوراست که  بیش از حد استخراج شده است

تلخ
توخالی – فاقد هر گونه طعم قابل توجه دانه قهوه

چرا قهوه طعم بدی دارد؟

برای یک سفر واقعاً عمیق در مورد طعم قهوه که بیش از حد یا کمتر استخراج شده است، نیاز به راهنمای عالی در مورد استخراج دارد که ارزش بررسی دارد

….پس شما یک قهوه درست کرده اید و در کمال تعجب از آن طعمی که دارد و این مورد نتیجه استخراج ضعیف آن است. شما نمی خواهید دوباره این اتفاق بیفتد، قهوه گرانبهای بیشتری را هدر دهید، اما نمی دانید کجا اشتباه کرده اید.

شما باید زمان دم کردن، دمای آب یا اندازه آسیاب خود را بر اساس طعم آن تغییر دهید:

Blade Vs Burr Grinders

اگر از آسیاب تیغه ای برای دانه های قهوه خود استفاده کرده اید، متداول ترین اشتباه آسیاب قهوه را مرتکب شده اید. دانه های قهوه خود را با آسیاب تیغه ای آسیاب نکنید . انجام این کار بدتر از خرید قهوه از قبل آسیاب شده است. البته همه آسیاب های تیغه ای بد نیستند و آسیاب های صنعتی با تیغه های تخت عملکرد عالی دارند.

مشاهده کنید: مشخصات خرید دستگاه آسیاب قهوه و آموزش درجه آسیاب

بله بدتر چرا؟

اول از همه، کلید دم کردن یک فنجان قهوه عالی قوام است، و اگر آسیاب های کوچک شما هم اندازه نیستند، برخی بیش از حد استخراج می شوند، برخی دیگر کم عصاره می شوند، و نتیجه این خواهد بود.

آسیاب تیغه در مقابل فرز

آسیاب تیغه ای خود را در اطراف هر چیزی که می خواهید تکان دهید، هرگز نمی توانید آنها را 100٪ ثابت کنید.

جدا از عدم ثبات واضح (یکسان نبودن اندازه)، آسیاب‌های قهوه تیغه‌ای یک دام دیگر هم دارند: آنها فقط با چرخش بسیار سریع می‌توانند کار کنند، که باعث گرما و اصطکاک می‌شود. این گرما و اصطکاک، همانطور که حدس زدید، خبر بدی است. این بدان معنی است که قهوه شما در حال گرم شدن است، بنابراین طعم تازه ای نخواهد داشت و نتیجه نهایی بیش از حد پخته می شود. این موضوع در آسیاب های قهوه صنعتی که دارای فن خنک کنندگی هستند دیده نمی شود.

اکنون، تمام این مزخرفات را با یک آسیاب فرز مقایسه کنید، که از فشار و چرخش یکنواخت استفاده می‌کند تا اساساً دانه های قهوه را به یک اندازه کامل تبدیل کند. آنها می توانند این کار را در سرعت های کم به دست آورند، به این معنی که گرمای اضافی ندارند، و یک آسیاب یکنواخت دقیق و ثابت را حفظ کنند.

یک آسیاب فرز مخروطی انتخاب کنید ، نه یک آسیاب تیغه ای (هر دو آسیاب دستی یا برقی خوب هستند، به شرطی که با فرز آسیاب شوند)آسیاب های تیغه ای برای دستیابی به زمینه های یکنواخت مکش می کنند. زمین های یکنواخت حتی استخراج قهوه را آسان می کند.
دم کردن برای اسپرسو؟ حتی مهم‌تر این است که سنگ‌های شما یکنواخت/یکنواخت باشند.

مشاهده کنید:آسیاب قهوه برقی کوچک یا آسیاب قهوه دستی؟ کدامیک؟

استخراج خوب و بد نشان داده شده است

اندازه های محبوب آسیاب قهوه و اینکه برای چه استفاده می شوند

هفت اندازه آسیاب زیر تمام آن چیزی است که برای دم کردن فنجان های عالی قهوه با طیف وسیعی از روش های مختلف دم کردن قهوه نیاز دارید.

شما نمی توانید فقط یک اندازه آسیاب را انتخاب کنید و از آن برای هر چیزی استفاده کنید. برخی از آسیاب ها برای قهوه سازهای خاص مناسب هستند.

بله، متوجه خواهید شد که برخی از روش‌های دم‌آوری قهوه در بیش از یک دسته اندازه آسیاب قرار می‌گیرند، این به این دلیل است که می‌توانید نتیجه دم کردن خود را با اندازه آسیاب + زمان دم کردن روش‌های دم‌آوری خاص کنترل کنید.

نمودار آسیاب قهوه
بیایید نگاهی به اندازه های آسیاب اصلی از خیلی درشت تا خیلی ریز بیندازیم.

1. آسیاب درشت فوق العاده (آسیاب سرد)

به همان اندازه که می توانید روی اکثر آسیاب های مخروطی مخروطی محبوب استفاده کنید – شبیه به دانه های فلفل آسیاب شده.

مناسب این روش های دم کردن :

دم کردن قهوه سرد (مثلاً با استفاده از Filtron یا Toddy Brewer)
قهوه کابوی

2. آسیاب درشت (سایر پرس فرانسوی)

اگر با فرنچ پرس دم می کنید، باید آسیاب درشت خود را بدانید. باید شبیه نمک دریا باشد.

مناسب این روش های دم کردن:

دم کردن قهوه فرنچ پرس
پرکلاتورها
فنجان قهوه / مزه

3. آسیاب متوسط ​​درشت

قهوه آسیاب درشت متوسط
نه کاملاً متوسط ​​اما نه کاملاً درشت – شبیه به ماسه درشت/زمخت.

مناسب این روش های دم کردن:

French press coffee brewing
Percolators
Coffee cupping/tasting

4. آسیاب متوسط

قهوه متوسط ​​آسیاب
محیط شاد از اندازه های آسیاب. یک نقطه شروع عالی برای آزمایش زمینه های شما. مشابه قوام ماسه معمولی.

مناسب این روش های دم کردن:

قهوه سازهای قطره ای ته صاف
قهوه سازهای مخروطی شکل
Aeropress (با زمان دم کردن 3+ دقیقه)
آبجوسازی سیفون

5. آسیاب متوسط ​​ریز (روی آسیاب بریزید)

آسیاب قهوه متوسط ​​ریز
اگر مانند ما عاشق ریختن قهوه خود هستید ، به اندازه آسیاب قهوه متوسط ​​نیاز دارید. از ماسه ریزتر است، اما به ریز آسیاب اسپرسو نیست.

مناسب این روش های دم کردن:

(مانند Hario v60، Kalita wave و غیره)
Aeropress (با زمان دم کردن 2-3 دقیقه)

6. آسیاب ریز (اسپرسو آسیاب)

قهوه را روی سطح صاف آسیاب کنید – همچنین به عنوان آسیاب اسپرسو شناخته می شود
رایج ترین اندازه آسیاب که با آن روبرو خواهید شد. وقتی قهوه از قبل آسیاب شده خریداری می کنید، معمولاً اندازه آسیاب خوبی دارد (مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد). از نظر قوام، کمی ریزتر از نمک خوراکی است.

مناسب این روش های دم کردن:

دم کردن اسپرسو (با یا بدون دستگاه )
Aeropress (با زمان دم کردن 1-2 دقیقه)
اسپرسو اجاق گاز

7. فوق العاده خوب (آسیاب قهوه ترکی)

آسیاب بسیار خوب قهوه – بهترین برای قهوه ترک
شما به ندرت از آسیاب ریز اضافی استفاده می کنید و برای دستیابی به آسیاب خوب و ثابتی مانند این به یک آسیاب قهوه ترک نیاز دارید. از نظر بافت شبیه آرد یا پودر است.

مناسب این روش های دم کردن:

ایبریک ( قهوه ترکی )

منبع: homegrounds.co

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اینستاگرام

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping